Placeholder Image

Wat vinden klanten van ons...

Welkom bij het gasten boek van Amalia Apartments. met als thema wat vond u van uw verblijf bij de fam Durga

In het formulier op deze pagina kun u uw naam, email, en uw verhaal over uw verblijf vertellen. Uw Email wordt verder niet meer gebruikt deze is aleen nodig voor als we u achteraf nog vragen willen stellen.

Mano Gayadien

"Wij zijn hier in de periode van 24 april t/m 7 mei geweest 2016. Goed app goede service van Mw Durga je belt haar op en ze staat zo voor de deur echt super.Ik raad een ieder dit app aan echt topppppp."

Hugo de Vries

"Mijn verblijf was zeer aangenaam. Goed appartement ,dat iedere week goed werd schoon gemaakt. In de buurt zijn alle winkels en warungs die je nodig hebt. Ook markten ,vooral de combe' markt is aan te bevelen. Mevr.Durga is een goede gastvrouw die als je haar nodig hebt altijd bereikbaar is."

B Nandpersad

Voor de tweede keer verbleven. Alles is lekker in de buurt.
Mevrouw Durga is een prettige gastvrouw die altijd klaarstaat en goed bereikbaar is. Klachten worden- indien ze zich voordoen, snel opgepakt en opgelost. Tijdens ons laatste verblijf ( maart 2016) hebben wij in de ochtenden geluidsoverlast ervaren vanwege bouwwerkzaamheden aan een naastgelegen pand. Dit ( enige) minpunt hebben wij als feedback teruggegeven aan mevrouw Durga. Deze is door haar meer dan goed opgenomen. Wij hebben een gepaste compensatie ontvangen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij de volgende keer weer hier zullen verblijven.

Artie

Ik heb al meerdere keren gelogeerd in een van de appartementen in zowel de van Roosmalenstraat als de Amatodjastraat. Hele nette, goed ingerichte appartementen. Een prettige woonomgeving dicht bij alle belangrijke plekken in Paramaribo. De verzorging en het onderhoud door het personeel en de eigenaar is klantvriendelijk en uitstekend. Logeren bij Amalia is thuiskomen.

R.E.Loppies

Hebben daar gelogeerd van 30 december t/m 29 januari 2014. Wat hebben wij genoten van het Appartement, maar vooral de goede service van mw.Durga , de hartelijkheid en gastvrijheid was uitstekend.  Ze had ons verrast bij aankomst met een fles champagne en een doos bonbons. De volgende ochtend ( oudjaarsdag ) bracht ze voor ons een doos met oliebollen, leek net of wij thuis waren.
Bedankt mw.Durga.

Glenny A

Van 8 t/m 30 oktober 2013 had ik een top verblijf in één van de appartementen aan de Amatodja straat.Beter zal je ze in SU niet vinden mijnsinziens. Ik kan niet wachten om weer met gestrekte benen onder het genot van een DJOGO ( bier ) plaats te nemen op het terras.Snelle WIFI,AIRCO en BEVEILIGING !! Het centrum is op loopafstand.De moderne Supermarkt Tulip bevindt zich in de buurt.G.A(België)

Giovanni Maduro uit Curacao

Ik heb gelogeerd in het appartement in Roosmalenstraat 25-29 july 2013, heel mooie plek, rustige buurt en omgeving,dichtbij het stad,schoon leuke studio gekregen. Mevr.Durga hartelijk bedank voor alles, vriendelijker kon het niet, u kunt gelieve op mij rekenen volgende keer en zal reklames voor u appartement maken in mijn eiland.
God Bless You.

artie

2 weken gelogeerd in de van Roosmalenstraat. Prachtige locatie, gunstige, centrale ligging. Sfeervolle tuin. Accomodatie was top, van alle gemakken voorzien. Zelfs de luchtverfrisser ontbrak niet. Hele gezellige, klantvriendelijke en zorgzame eigenaresse met idem personeel. Een plek om terug te komen. Fantastisch!! Mevrouw Durga,
bedankt voor alles.

Piet en Riek

Wij hebben 4 weken gelogeerd in de v. Roosmalenstr. Het appartement was prima en schoon en was voorzien van aerco-warm water t.v. en koelkast. Mevr. Durgawas zeer gastvrij en behulpzaam. Ze was 24 uur te bereikenals je hulp nodig had. Ook haar schoonmaakster was erg vriendelijk. We willen hun hiervoor bedanken

luc van weverberg

ik heb zowel in amatodjastr als van roosmalenstr gelogeerd en beiden zijn zeer aan te raden , nette appartementen in rustige omgeving kortbij de stad , Mevr Durga is een prima gastvrouw , een prima verblijf in Paramaribo. 

Sonja en René Koops

sonja.m.koops@gmail.com","http://nee","We hebben 3 weken genoten in Amalia apartments. Het was helemaal top. We hebben een hele leuke en gezellige tijd gehad. Mooie appartement van alle gemakken voorzien. Rustige omgeving en dichtbij van het centrum. Beter kan het niet. Het is zeer zeker aan aanrader. En zo een gastvrije en vriendelijke eigenaresse heb ik nog nooit eerder gezien. Mw. Durga het was geweldig. Een dikke vette 10

Niellen Raskeyn-Narain

Amalia App. is ons zeer goed bevallen, uitstekend gelegen, in een rustige straat, 10 min lopen van het centrum. Appartement is van alle gemakken voorzien, van, airco in beide slaapkamers, je kunt alle electrische apparaten gebruiken, gratis wifi, televisie in de woonkamer, wasautomaat, 24-uurs beveiliging. Eigenaresse is super vriendelijk en staat 24 uur voor je klaar, een dikke vette 10!

Jerrie en Lieke Verleg

Wij hebben 3 weken lang ontzettend veel plezier gehad van de appartementen. Ze liggen in een rustige en veilige wijk vlakbij het touristische centrum en zijn van alle luxe voorzien. Mevrouw Durga (de eigenaresse) en de vriendelijke schoonmaakster doen er alles aan om je verblijf naar wens te maken en zijn altijd bereikbaar. Volgende keer logeren we hier zeker weer!

Peter en familie

Wij waren met de hele familie (7 personen)te gast in de Amatodjastraat van 23 juni tot 19 juli 2012. De appartementen zijn goed, veilig en schoon, met airco en wifi. Mevrouw Durga is een top-gastvrouw altijd vriendelijk, doet echt moeite om aan vragen/wensen zo goed mogelijk te voldoen. Ook onze schoonmaakdame (schande, ben haar naam even kwijt) was geweldig. Aanrader!!

Ilona

Van april - juli 2012 heb ik met een huisgenootje in 1 van de amalia appartementen op de Amatodjastraat gewoond. Het appartement is goed beveiligd met dievenhekken en brandmelders. Er is airco, een mooie tuin en een terras. Er wordt goed schoongemaakt en de huisbazin is top! Het appartement is een echte aanrader, midden in het centrum. Geniet van het verblijf op de Amatodjastraat!

Marlie

Samen met een studiegenootje heb ik 3 maanden in een appartement aan de Amatodjastraat gewoond. Het appartement was ruim voor 2 personen, er werd elke week goed schoongemaakt, de huurbazin neemt haar werk serieus en is erg vriendelijk en de ligging van het appartement is erg centraal. Mede door dit appartement heb ik een erg fijne tijd gehad in Suriname. Dit appartement is een aanrader!

Kenneth Adel

Prachtig in één woord.

Pieter Koster

Zes volle weken heb ik genoten in een van de studio's in de van Rosmalenstraat 1 met een zeer goede vriendelijke service voor oriëntatie om langere tijd in Paramaribo te verblijven en daar mijn werk te kunnen doen in een soort missie werk. Het zijn alleen lovende woorden die ik u kan geven en zeker kan aanraden om het in uw overweging mee te nemen. Mevrouw en het personeel hartelijk bedankt!!!

René Schalkwijk

Ik heb 3 prettige weken in een appartement aan de van Roosmalenstraat van de familie Du Ik heb drie weken in een appartement van de familie Durga aan de Van Roosmalenstraat gelogeerd. Het is een keurig en schoon appartement en fraai gelegen. Bovendien rustig gelegen. Ook ben je zo in de stad. Het is van harte aan te bevelen!

Mrs drs Bahoran & Drs Mulder

Ik heb 3 prettige weken in een appartement aan de van Roosmalenstraat van de familie Du

Kerstin en Maud

Van maart 2011 tot en met juni 2011 hebben wij een fantastische tijd beleeft in Paramaribo! Voor onze studie hebben wij stage gelopen bij de Regionale Gezondheidsdienst en gedurende die periode verbleven wij in 1 van de Amalia Appartementen. Mede dankzij het fantastische appartement, de gastvrijheid van de beheerders en de rustige omgeving van het appartement, kunnen wij terugblikken op een mooie tijd in Paramaribo. Het appartement is echt een aanrader

Ger en Natalie

wij zijn in 2007 en 2010 in één van de appartementen van Amalia Appartement verbleven en heb het hier erg naar ons zin gehad mede door de gastvrijheid van de beheerders. De service en netheid van de beheerders is dan ook uitstekend. De verblijfplaatsen en omgeving zijn zeer schoon. Ik raad mensen altijd aan om hier eerst te kijken.

fam Dijkstra - verblijf

hierbij willen wij laten weten dat wij met veel genoegen een week in een van uw appartementen hebben verbleven. Gezien de ligging en het fraaie appartement is het een aanrader voor een ieder die enige tijd in Paramaribo willen verblijven.
Met vriendelijke groet, fam. Dijkstra