Over Ons

Amalia Apartments is een familie bedrijf dat zich bevindt in Paramaribo-Noord. De appartementen liggen op een ideale locatie: op ±5 minuten rijafstand van de appartmenten ligt de historische binnenstad van Paramaribo (UNESCO Werelderfgoed) en op ±2 minuten rijafstand ligt het uitgaanscentrum van Paramaribo: een van de meest populaire hotspots in Paramaribo waar er vele bruisende restaurants, café’s en club’s zijn. In de directe omgeving van de appartementen zijn er verschillende supermarkten en restaurants (o.a. KFC, Pizza Hut, Popeyes & Chi-Min) op ±3 minuten loopafstand te vinden).

Gasten van Amalia Apartments hebben tijdens hun verblijf toegang tot een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer met TV, nette slaapkamer en schone bad en toilet. Ook inbegrepen: wifi, airconditioning, kluis, gemeenschappelijke was- en droogruimte, strijkijzer en meer. De appartenten zijn geheel rookvrij en zijn voorzien van rookmelders en een alarmsysteem.

Het doel van Amalia Apartments is om ervoor te zorgen dat onze gasten zich op hun gemak voelen en vooral een geweldig verblijf hebben in prachtig Suriname!